Публікації

Незалежні працівники: недооцінений ресурс

Незалежні працівники: недооцінений ресурс


5 квіт. 2018

Багато хто мріє працювати на себе, але ще більша кількість людей вже перейшла на фріланс. Яку вигоду це приносить економіці, споживачам і самим працівникам?

ТОП-5 трендів у навчанні на робочому місці

ТОП-5 трендів у навчанні на робочому місці


4 квіт. 2018

Почніть вкладати ресурси в професійний розвиток своїх співробітників, якщо хочете розвивати бізнес. І навчання на робочому місці – один з найефективніших методів. Як і чому саме навчати працівників в офісі – в нашій новій статті про сучасні HR-технології.

10 найбільших у світі нафтогазових компаній: що про них варто знати

10 найбільших у світі нафтогазових компаній: що про них варто знати


29 бер. 2018

Нафтогазові компанії — це мільйони доларів США, барелів нафти й робочих рук. У кого скільки?

Інфографіка: бюджет України – 2018


26 бер. 2018

Найголовніше про цьогорічний бюджет України: структура, прогнози, найбільш затратні сфери і цікаве порівняння фінансових планів

Інфографічне дослідження «Бюджет України 2018»

Інфографічне дослідження «Бюджет України 2018»


26 бер. 2018

Baker Tilly Ukraine презентує нове інфографічне дослідження «Бюджет України 2018». За допомогою простої та зрозумілої інфографіки ми пояснюємо, як держава витрачає наші гроші.

Інфографічний атлас «IT-індустрія в Україні»

Інфографічний атлас «IT-індустрія в Україні»


22 бер. 2018

За підтримки Baker Tilly вийшло перше видання інфографічного атласу «IT-індустрія в Україні». 32 сторінки яскравої інфографіки про роль IT та інновацій в економіці.

Українські бізнесмени розповідають про шлях до успіху

Українські бізнесмени розповідають про шлях до успіху


21 бер. 2018

Як досягти успіху, заради чого варто ризикувати та як обрати партнера — про це розповідають відомі українські підприємці.

9 харчових трендів 2018 року

9 харчових трендів 2018 року


19 бер. 2018

Правильне харчування корисне не лише для здоров'я людини, але й для ринку. Пояснюємо, як морозиво з пелюстків, масло з водоростей і дієти з високим вмістом жирів впливають на індустрію їжі.

Директор з управління щастям: новий тренд

Директор з управління щастям: новий тренд


15 бер. 2018

Хто потрібен компанії більше — директор з управління персоналом або директор з управління щастям? Головний HR-тренд останнього часу — турбота про добробут співробітників компанії, і посади Chief Happiness Officer або Happiness Manager стають все більш поширеними. Але навіщо бізнесу щасливі співробітники?

Сформовані у надзвичайних умовах: 10 головних трендів споживання 2018 року

Сформовані у надзвичайних умовах: 10 головних трендів споживання 2018 року


12 бер. 2018

Сьогодні завдяки інтернету та соціальним мережам люди спроможні дізнатися про компанії та їхні товари дуже багато, мабуть, навіть більше, ніж компанії знають про власних споживачів.

Аналітика персоналу — стратегічна перевага бізнесу

Аналітика персоналу — стратегічна перевага бізнесу


9 бер. 2018

Витрати на персонал — одна з найбільших статей витрат багатьох компаній, а про їх оптимізацію написано сотні книг і публікацій. Однак перш ніж вирішити проблему, необхідно її побачити. У цьому може допомогти недооцінений у нас спосіб — аналітика персоналу.

Їжа майбутнього: м’ясо, виготовлене у лабораторії

Їжа майбутнього: м’ясо, виготовлене у лабораторії


7 бер. 2018

Чому виготовлення м’яса у стерильній лабораторії набирає обертів, з чого його роблять і «з чим його їсти».



« назад