Форум зібрав під своєю егідою не тільки учасників страхового ринку, але і привернув увагу інших представників сфери фінансових послуг – банківського сектора, інвестиційного бізнесу, кредитних союзів, недержавних пенсійних фондів. Організатором заходу виступив Центр бізнес-стратегій «Перспектива» за підтримки Ліги страхових організацій України і органів державної влади.

На Форумі обговорили сучасну ситуацію в умовах динамічно прогресуючих кризових тенденцій, як на національному рівні, так і в загальносвітовому контексті, і, що саме головне, визначити можливі шляхи подолання негативних явищ. Дискусія будувалася навколо вирішення таких питань як удосконалення державного регулювання фінансового сектора; створення умов для відродження довіри з боку суспільства до фінансових інститутів; необхідність консолідації позицій всіх учасників ринку; питань реорганізації, поглинання і злиття фінансових установ, дотримання принципів добросовісної конкуренції і етики, питань підвищення ефективності менеджменту, формування інформаційної політики, подальшого зміцнення ділових зв’язків фінансових систем різних країн.

Захід відбувся при широкій участі представників законодавчої і старанної влади, тому всі пропозиції, що виникають під час обговорення, знайдуть своє віддзеркалення не тільки в підсумковій Резолюції Форуму, але і в проектах відповідних нормативно-правових актів.

Представники компанії Бейкер Тіллі Україна прийняли участь у IX МІЖНАРОДНОМУ ЯЛТИНСЬКОМУ ФІНАНСОВОМУ ФОРУМІ, партнер компанії Коновченко Олександр і менеджер компанії Гавриш Віталій.