7 жовтня керуючий партнер компанії Baker Tilly Олександр Почкун відвідав Полтавський університет економіки та торгівлі (ПУЕТ), де виступив у ролі спікера в публічній дискусії на тему «Що потрібно від економічної освіти сучасному бізнесу?».
Подія була організована за ініціативи Наукового товариства студентів і аспірантів ПУЕТ, головне питання для обговорення — як сучасний економічний університет може підготувати саме такого фахівця, який є затребуваним на ринку?
Олександр Почкун, виступаючи з позиції роботодавця, підкреслив необхідність підготовки до виходу на роботу ще на ранньому етапі навчання. Таким чином студент матиме можливість поєднувати отримання базових знань з адаптацією до реальних вимог майбутнього місця роботи.
Об’єднані зусилля потенційних роботодавців та ВУЗів будуть сприяти більш якісній та спеціалізованій програмі навчання, що полегшить студенту старт професійного життя, а компанія отримає вже підготовленого молодого спеціаліста, що поділяє її цінності.
Компанія Baker Tilly надає студентам, як правило останнього року навчання, можливість стажування, а найкращим з них — подальше працевлаштування.

Зустріч в ПУЕТ

Зустріч в ПУЕТ