22 жовтня 2009 року в Києві відбудеться круглий стіл на тему: «Подолання кризи кредитування в країнах Східної Європи: операції із злиття та поглинань (M&A) та фонди прямих інвестицій в Україні». Організаторами даного заходу виступили: аудиторська компанія «Baker Tilly Ukraine», «Mergermarket Group» та юридична компанія «Wolf Theiss». Круглий стіл продовжить серію заходів, що проводяться по всьому світу і присвячені питанням подолання обмежень на кредитування в країнах Центральної та Східної Європи.
Нинішня зустріч в Києві дасть можливість наочно обговорити основні завдання, що постають перед сектором фінансових послуг в Україні, а також окреслить основні напрямки діяльності вітчизняного ринку M&A. Спеціалісти з різних сфер економіки обговорять загальні тенденції, а також, в форматі живої дискусії, спробують визначити: чи існують серйозні передумови для стабілізації ринку послуг M&A; чи варто очікувати пожвавлення ринку злиття та поглинань у 2010 році; роль державних структур та уряду в подальшому розвитку фінансового сектору в країні. Юристи, в свою чергу, внесуть ясність в питання щодо правової структури та урегулювання ринку M&A в Україні.
Голова департаменту M&A та Due Diligence «Baker Tilly Ukraine» Ірина Чернова зауважила: «в найближчій перспективі ми можемо очікувати деяке пожвавлення на ринку M&A в Україні. Така оптимістична точка зору, передусім, базується на позитивних тенденціях, що на сьогоднішній день можна спостерігати на світових ринках. Не зважаючи на те, що експерти в галузі не очікують швидкого повернення ринку M&A, скажімо, 2007 року, але більшість зупиняється на думці, що на разі ситуація стабілізується, і в найближчій перспективі більшість керівників почнуть повертатись до M&A операцій, що були відкладені до закінчення фінансової кризи».
Круглий стіл відбудеться у Києві 22 жовтня 2009 року о 8-30 в готелі Hyatt Regency , з метою отримання більш детальної інформації та акредитації звертайтесь до керівника PR служби компанії Baker Tilly Ukraine Ірини Зінченко за допомогою електронної пошти Irina.Zinchenko@bakertillyukraine.com або за телефоном у Києві: 284 1865