5 жовтня представники компанії Baker Tilly Ukraine та студенти економічного факультету Київського національного університету імені Т. Шевченка відвідали виробничі потужності компанії «Пеллет-Енерго Ємільчине». Знайомство з діяльністю підприємства сприяло посиленню практичної складової підготовки студентів в напрямку використання інноваційних енерго- та ресурсозберігаючих технологій у сфері відновлюваних та альтернативних джерел енергії.
На сьогоднішній день компанія “Пеллет-Енерго Ємільчине” є одним з найбільших в Україні виробників деревних паливних гранул індустріального і споживчого призначення. Виробничий майданчик знаходиться в Житомирській області в 350 км від польського кордону.  Проект націлений на великі ринки ЄС – в першу чергу Італії, Данії, Німеччини, Словаччини, Чеської Республіки та Польщі, де існує значний попит на паливні гранули. Ще приблизно 50% продукції реалізується для приватного використання.
Також у пізнавальних цілях було відвідано Музей космонавтики, ім. С.П. Корольова, Житомирської обласної Ради. Музей космонавтики ім. С.П. Корольова прагне поєднати фізичний і філософський, духовний космос, космос зоряного неба і космос людини, її духу.

Дякуємо голові наглядової ради ГК «Пеллет-Енерджі» Кирилову Ю.Г., а також персоналу заводу, який приймали участь у проведенні екскурсії, за можливість ознайомитись з процесом виробництва деревних гранул безпосередньо на підприємстві, за сприяння у співробітництві президенту Асоціації «Український Пелетний Союз» Коломийченко М.В., керівництву економічного факультету Київського національного університету імені Т. Шевченка за активність та зацікавленість в усесторонньому розвитку знань своїх студентів. 

Також висловлюємо окрему подяку генеральному директору «Бейкер Тіллі Україна ЕК»  Полянському О.Л. за сприяння та ініціативу в організації та за фінансову підтримку даної екскурсії.