Baker Tilly допомагає розвиватись економічній журналістиці в Україні. Саме з цією метою компанія у квітні оголосила конкурс — Talented Authors Among Us. Конкурс був проведений за інформаційної підтримки інтернет-видання Business Views.  
Статті молодих журналістів оцінювались експертним жюрі: 
Олександр Почкун, керуючий партнер Baker Tilly Україна;
Станіслав Шум, CEO Top Lead;
Катерина Глазкова, виконавчий директор СУП
Дарина Марчак, експерт з комунікацій, екс-керівник комунікацій Міністерства фінансів і Укрпошти, екс-редактор сайту Forbes.ua  
Журналісти висвітлювали у своїх матеріалах актуальну тему — можливості України в цифровій економіці. Кожен із конкурсантів повинен був обрати тему в розрізі цього вектора, підібрати візуальний контент, а також не забути про побудову статті — її структуру, вступ і висновки. 
Оцінивши роботи всіх конкурсантів, жюрі обрало двох переможців — Сергія Кіндзерського (“Децентралізація в умовах цифрової економіки”) та Микиту Біляєва (“Украина в цифровой эре: что мы можем предложить современному миру?”).  
2 червня в офісі Baker Tilly відбулося привітання переможців. Вітаємо Сергія та Микиту  та бажаємо успіхів! Конкурс буде проводитись і далі — запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь.