23 вересня в Києві Клуб ФІНАНСИСТ відкрив осінній сезон ділових подій спеціалізованою конференцією: «Управління ризиками компанії: нові виклики і рішення».

На конференції був представлений детальний аналіз бізнес-кейсу щодо створення та функціонування корпоративної системи управління ризиками на прикладі компанії «МТС Україна». Також, у зв’язку з прийняттям нового Податкового Кодексу організаторами було виділено час для фокус-сесії, що дало можливість обговорити податкові ризики.

На конференції детально було розглянуто ряд тем, серед яких найважливіші: як створити ефективну систему ризик-менеджменту; ключові ризики та інструменти їх мінімізації; як синхронізувати ризик-менеджмент з іншими процесами в компанії, щоб він став невід’ємною складовою системи корпоративного управління; податкові ризики , які виникають у зв’язку з прийняттям нового Податкового кодексу.

Спікерами виступили провідні фахівці «МТС України», «Майкрософт Україна», «ДТЕК», «Beeline» в Україні, «ВіДі Груп», а також консультант з управління ризиками і автор програм «MBF kmbs» Євген Пенцак.

Від компанії «Бейкер Тіллі Україна» захід відвідав її партнер і фінансовий директор Гагік Сергійович Нерсесян.