Семинар

4-го жовтня в готелі Alfavito Kyiv відбувся семінар з міжнародного оподаткування, на якому експерти компанії Baker Tilly з України та Кіпру  ознайомили слухачів з останніми змінами у податковому законодавстві обох країн, проаналізували їх вплив на український бізнес, а також надали рекомендації щодо мінімізації відповідних податкових ризиків.

Неофітус Неофіту, директор напрямку податкового консультування та компалаєнсу Baker Tilly (Кіпр), серед іншого, розповів про особливості концепції бенефіціарного власника доходів, вимоги до наявності бізнес-сутності кіпрських компаній, альтернативні схеми фінансування бізнесу. Крім того, слухачі отримали коментарі щодо змін у сфері трансфертного ціноутворення, які вже впроваджені та які планується впровадити протягом 2018 року на Кіпрі.


Неофітус Неофіту, директор напрямку податкового консультування та компалаєнсу Baker Tilly (Кіпр)

Тетяна Стретович, директор департаменту податків та права Baker Tilly в Україні, розповіла про виклики, з якими наразі стикається український бізнес у податковій сфері, тенденції міжнародного оподаткування, останню судову практику з питань бенефіціарного власника доходів та трансфертного ціноутворення.


Тетяна Стретович, директор департаменту податків та права Baker Tilly в Україні


Софія Свистун, старший податковий консультант, присвятила свою доповідь огляду останніх змін у валютному законодавстві та новим правилам працевлаштування іноземців в Україні.



Софія Свистун, старший податковий консультант


Більше фото можна переглянути за посиланням.

Інформацію про інші заходи, а також останні новини законодавства, ви зможете отримувати, залишивши свій e-mail.