Голова офісу «Бейкер Тіллі Україна» в Південному регіоні Любов Рощина відвідала щорічний Чорноморський Економічний Форум, що відбувся 26-27 листопада 2010 р. у місті Ялта під патронатом Президента України В.Ф.Януковича за ініціативою Ради міністрів Автономної Республіки Крим.

Чорноморський Економічний Форум – щорічна міжнародна платформа для діалогу провідних представників влади і бізнесу в Чорноморському регіоні. Мета заходу – сприяти покращенню інвестиційного клімату, економічному розвитку та підвищенню конкурентоспроможності регіону в цілому і Криму зокрема.

У 2010 році Форум зібрав більше 250 представників урядових, ділових, експертних кіл і медіа таких країн Чорноморського басейну, як: Україна, Росія, Грузія, Туреччина, Болгарія, Румунія, Греція, Молдова, Вірменія і Азербайджан.

У програму Форуму 2010 року увійшли актуальні питання економічного і політичного потенціалу Чорноморського регіону, а також можливостей співпраці в ключових галузях і проектах – від транспортної інфраструктури, енергетики, сільського господарства, санаторно-курортного оздоровлення та туризму до захисту природних ресурсів Чорного моря.

Цей захід – постійна платформа для реалізації потенціалу регіонального лідерства Криму і України в Чорноморському регіоні. Активізуючи діалог країн Причорномор’я з актуальних питань економічного співробітництва, Форум відкриває нові ділові можливості для українських і міжнародних компаній з перспективою розвитку бізнесу в країнах Чорноморського басейну.