25 листопада 2017 року відбулась фінальна частина студентського конкурсу STEEL FREEDOM ARCHITECTURE FESTIVAL.

Під час фіналу конкурсанти – студенти українських ВУЗів будівельного профілю – презентували та захищали свої роботи перед авторитетною суддівською командою.

Конкурсні роботи представлялись у двох категоріях – «Торгово-розважальний центр» та «Житловий комплекс». У кожній категорій оцінювалась відповідність визначеним критеріям. Переможців визначали шляхом підсумовування балів, виставлених кожним суддею по кожному із критеріїв. Одним з ключових завдань учасників було демонстрування можливостей використання у будівництві сталевих матеріалів та конструкцій.

Відзначимо, що процес виставлення оцінок журі під час захисту конкурсних проектів і обробка фінальних протоколів журі проходили в присутності фахівця аудиторської компанії Baker Tilly Олени Каскіної

Творчий запал команд юних архітекторів, продемонстрований під час презентації конкурсних робіт, дає надію на майбутній розвиток вітчизняної будівельної галузі в руслі найсучасніших тенденцій. Приємно відзначити, що представлені проектні рішення враховували аспекти енергоефективності, раціонального використання ресурсів та екологічності.

Компанія Baker Tilly Ukraine вітає проведення в Україні заходів, що сприяють творчому та професійному розвитку молоді та бажає фіналістам реалізувати своє натхнення у реальних проектах!

Детальна інформація про конкурс: http://www.steelfreedom.ua/