1 лютого 2011 року у Львові відбувся практичний податковий семінар на тему: «Зміни податкового законодавства 2011». Ініціаторами заходу виступила аудиторська фірма «Бейкер Тіллі Україна» та юридична компанія «Ейч.Ді.Партнерз». Наскрізною темою семінару стали нововведення податкового законодавства 2011 року.

Семінар пройшов у форматі засідання всіх учасників та виступів доповідачів. Основною метою семінару була розробка необхідних рекомендацій та надання роз’яснень щодо застосування змін податкового законодавства України на практиці. На семінарі були присутні фінансові директори, головні бухгалтери та топ-менеджери провідних компаній різних галузей Західної та Центральної України.

Серед основних завдань семінару було:

  • Отримати інформацію щодо змін в податковому законодавстві;
  • Обмін досвідом застосування змін законодавства в практиці;
  • Налагодження комунікацій між учасниками семінару.

Семінар розпочався з промов керуючих партнерів компаній-організаторів Володимира Глященкова та Олександра Почкуна, після чого виступив партнер компанії «Бейкер Тілі Україна» Олександр Коновченко з темою «Підвищення якості фінансової звітності, як базовий елемент управління податковим навантаженням». Виконавчий директор «Бейкер Тілі Україна. Бухгалтерські послуги» Олена Скічко розповіла про практичний вплив нового податкового кодексу на роботу бухгалтера. Керівник відділу податкового аудиту Артем Воробієнко та провідний фахівець з податкового аудиту Олесандр Осіпчук («Бейкер Тіллі Україна»), виступили на семінарі одразу з декількома темами: «Актуальні аспекти нового податкового кодексу України», «Податкове планування в рамках нового податкового кодексу України» та «Зближення бухгалтерського та податкового обліку в рамках нового податкового кодексу України».

Дана конференція була некомерційним і аполітичним проектом, спрямованим на налагодження комунікацій між учасниками.