Асоціація «Українське об‘єднання лізингодавців» спільно з компаніями «Євро Лізинг» та «Бейкер Тіллі Україна» проведе ряд семінарів в п‘яти регіонах України на тему «Зміни в оподаткуванні транспорту на підприємстві в 2011 р. Ефективне використання механізмів фінансування транспортних засобів».

На семінарах буде розкрито наступні питання:

  • Ключові зміни в оподаткуванні операцій з транспортними засобами на підприємствах разом із прийняттям Податкового Кодексу
  • Нові можливості оптимізації бази оподаткування та зниження оподатковуваного прибутку за допомогою інструментів фінансування

Семінари спрямовані на власників бізнесу, керівників компаній, фінансових директорів, головних бухгалтерів, а також кожного, хто зацікавлений в змінах податкового законодавства.

Спікерами заходу виступатимуть Роман Жарко – податковий консультант аудиторської компанії «Бейкер Тіллі Україна» та Роман Іваненко – член ради директорів Асоціації «Українське об‘єднання лізингодавців», генеральний директор компанії «Євро Лізинг».

Семінари буде проведено на безкоштовній основі з обов’язковою попередньою реєстрацією в наступних містах: Дніпропетровськ – 6 квітня, Донецьк – 13 квітня, Львів – 19 квітня, Одеса – 22 квітня, Харків – 13 травня.

В рамках семінарів буде презентовано першу в Україні монографію «Технологія лізингу».