Партнер Baker Tilly Ukraine кіпрська компанія Baker Tilly Klitou 4 травня 2011 року організовує на Кіпрі (Hilton Cyprus Hotel, Никосия) Міжнародну конференцію «Використання альтернативної площадки Лондонської фондової біржі (AIM) для стратегічного зростання Компанії».

Учасники Конференції отримають унікальну можливість дізнатися про специфіку і переваги виходу на AIM для компаній, що динамічно розвиваються, познайомитися з основними вимогами та можливостями Біржі.

Конференція розрахована на керівників і фінансових директорів компаній, представників і власників міжнародних компаній, банкірів, юристів, аудиторів, інвестиційних консультантів і радників, представників міжнародних фондових бірж і світових фінансових організацій.

Організатори конференції: Baker Tilly Klitou Group and IMH, за підтримки Baker Tilly UK, Registrars, K&L Gates LLP, London Stock Exchange and Nomads, IN Business and GOLD Magazine.

Для реєстрації і отримання додаткової інформації, Ви можете зв’язатися за телефоном: +357 22505555 факс +357 22679820, E-mail: events@imh.com.cy.