З приєднанням Strego Group клієнти Baker Tilly у Франції отримають ще більше можливостей.

У жовтні 2017 року компанія Strego, одна із провідних сервісних компаній Франції, погодила масштабне злиття з паризьким Baker Tilly Sofideec, колишнім членом Baker Tilly France. Об’єднана компанія нараховує понад 1200 осіб, які надають консультаційні послуги з аудиту, бухгалтерського обліку та менеджменту у 50-ти офісах у Парижі та Західній Франції. Група Strego також надає юридичні та податкові консультаційні послуги під назвою Oratio Lawyers. Очікується, що в 2018 році виручка новоствореної компанії складе більше $130 мільйонів, завдяки чому вона увійде до десятки найбільших компаній Франції за цим показником.   

Коментуючи приєднання групи Strego, головний виконавчий директор і президент компанії Baker Tilly International, Тед Веркаде заявив: “Я радий вітати в нашій мережі Strego Group — компанію, що надає повний спектр високоякісних послуг і допомагає клієнтам розкрити потенціал росту у Франції, де вона має бездоганну репутацію з боку ділової спільноти.

Злиття Strego та Baker Tilly Sofideec являє собою захоплюючий крок на шляху постійного зростання обох фірм. Я впевнений у тому, що обидві компанії підходять одна одній з точки зору корпоративної культури та сподіваюсь, що розширення фірми зміцнить стосунки з існуючими та новими клієнтами, а також її позиції на місцевому ринку та в нашій мережі. Наявність єдиної, повністю інтегрованої компанії, що представляє нас у Франції, значно покращує як наші можливості обслуговування клієнтів, так і потенціал для зростання на цьому ключовому ринку”.

Як висловився Ів Гибертау, президент Strego: “Приєднання до Baker Tilly International — ключовй крок для нас, що реалізує наші міжнародні амбіції. Разом ми поділяємо спільну мету: збільшувати цінність. Членство в цій провідній мережі дозволяє Strego зміцнювати свій досвід у підтримці французького малого та середнього бізнесу, що працює на міжнародному рівні через дочірні підприємства, інвестиції чи експорт, та у підтримці іноземних інвесторів у Франції, забезпечуючи дотримання ними французького законодавства”.