Партнер компанії «Бейкер Тіллі Україна» Олександр Коновченко відвідав перший іміджевий захід «Житомирщина інвестиційна», що відбувся у стінах Міністерства закордонних справ України 14 вересня 2011 року. Даний захід мав за мету ознайомити іноземну аудиторію з інвестиційним потенціалом Житомирщини, досвідом роботи іноземних інвесторів, що працюють на її території, можливими напрямами економічного та інвестиційного співробітництва.

Голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Рижук ознайомив учасників Форуму з рядом конкретних пропозицій у таких галузях як промисловість, агропромисловий комплекс, культура і туризм, будівництво об’єктів соціальної сфери та сфери житлово-комунального господарства. У цілому учасникам заходу були презентовані 182 інвестиційні пропозиції підприємств регіону загальною вартістю майже 4,4 млрд. дол. США.

У презентації інвестиційних можливостей регіону взяли участь Голова Верховної Ради України Володимир Литвин, керівництво Адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів України, Міністерства закордонних справ України, інших органів державної влади, міжнародних організацій, регіональних партнерів іноземних держав, а також представників 80 – ти найпотужніших вітчизняних та іноземних компаній, більш ніж 20 банківських та фінансових установ, інших підприємств і організацій, які вже працюють або мають намір працювати на теренах Житомирського регіону. Також запрошено представників дипломатичного корпусу, акредитованого в Україні.

Серед потенційних інвестиційних пропозицій фігурували: «Будівництво гірничо-металургійного комбінату ПВП «Сіріус», «Реалізація бізнес-проектів по розвитку м’ясного скотарства в Поліських районах області», «Реалізація бізнес-проектів по добуванню та переробці блочного каменю», «Впровадження інноваційних технологій в системі тепло-забезпечення м.Житомира», «Детальне планування району «Крошенський» м.Житомира» та багато інших.
 
Джерело: http://www.kmu.gov.ua