20 листопада компанія Baker Tilly відкрила свою філію у Запоріжжі. На сьогоднішній день компанія має 2 офіси у Києві та 2 філії – у Одесі та Запоріжжі.

 

 

“Базуючись на нашому довготривалому знайомстві з Запоріжжям, ми на власному досвіді переконалися, що тут досить багато талановитих, ініціативних та амбітних людей, з якими хочеться працювати. Одна з наших цілей – стати для нової команди менторами та друзями, а головне – найкращим місцем роботи! », – коментує Олександр Почкун, генеральний директор Baker Tilly в Україні.

 

 Коротко про компанію та мережу

Компанія Baker Tilly, член міжнародної мережі Baker Tilly International, веде свою діяльність в Україні з 1999 року і наразі входить до ТОП-5 кращих аудиторських і консалтингових компаній, надаючи послуги у сфері аудиту, консалтингу, сталого розвитку, бухгалтерського обліку, оцінки та податкового консалтингу.

 

Baker Tilly International входить до ТОП-10 міжнародних мереж бухгалтерських і консалтингових компаній з сукупним річним доходом у $3,4 млрд, об’єднуючи 125 компаній із 147 країн світу, в яких працюють 33 600 осіб.