31-го травня 2012 року в Києві пройшов Майстер-клас професіоналів “Залучення фінансування для українських компаній у кризовий період”, організаторами якого виступили Concorde Capital, Baker Tilly Ukraine і Baker & McKenzie.

Проект являє собою серію освітніх тренінгів, розрахованих на власників українського бізнесу, ТОП-менеджмент, а також фінансових директорів українського бізнесу, в рамках якого учасникам надається можливість отримати експертизу, знання і консультації провідних фахівців ринку з питань фінансування для бізнесу на самих вигідних умовах.

Від імені Baker Tilly Ukraine участь в Майстер-класі взяли Олександр Почкун і Гагік Нерсесян. Олександр висвітлив теми необхідності проведення аудиту та Due Diligence, розповів до чого готуватися, розраховуючи на інвестиції. Також, в Майстер-класі взяли участь Автор проекту і Керуючий партнер Concorde Capital, Віталій Струков, Партнери Baker & McKenzie: Сергій Чорний і В’ячеслав Якимчук.
Спікерами були розкриті питання залучення довгострокового і короткострокового фінансування в міжнародних банках, залучення інвестицій фондів прямих інвестицій (private equity), залучення інвестицій на ринках капіталів і т.д..«… Враховуючи поточні економічні умови, даний проект особливо необхідний і важливий, оскільки дозволяє компаніям відкрити нові можливості пошуку фінансування та просто повірити у свої сили …», – акцентує Керуючий партнер Baker Tilly Ukraine, Олександр Почкун.

Більш детальну інформацію можна знайти на сайті «Майстер-класу»: http://mclass.concorde.ua/.