21 вересня 2012 року успішно відбувся IV Податковий семінар, який проводила компанія «БЕЙКЕР ТІЛЛІ УКРАЇНА» сумісно з Юридичною компанією «Ейч.Ді.Партнерз» за підтримкою Фінансового партнера ПАТ «ІдеяБанк», інформаційних партнерів: журналу «Власний бізнес», телеканалу 24, юридичного порталу ЮРЛІГА та інтернет-партнера – рекламній агенції «Золоті ідеї».
 
Метою даного семінару було розроблення рекомендацій та надання роз’яснень, щодо застосування змін податкового законодавства України на практиці. Представники компанії «БЕЙКЕР ТІЛЛІ УКРАЇНА» Ірина Панфілова, Провідний спеціаліст, та Роман Пранничук, Керівник Департаменту податкового консультування, презентували свої доповіді на теми: «Нове в оподаткуванні 2012- ПДВ + прибуток», «ПДФО + спрощена система+адміністрування», «Претензії податкових органів», «Звичайні ціни 2013 р.». Також, представниками Юридичної компанії «Ейч.Ді.Партнерз», ТОВ «Комплексне управління бізнес-процесами» було розкрито теми, присвячені судовій практиці розгляду податкових спорів, електронній системі документообігу та звітності.

Фото, презентації, представлені на семінарі, а також детальнішу інформацію про захід Ви можете переглянути, перейшовши за посиланням http://taxes.lviv.ua/.