Міжнародна аудиторська компанія Бейкер Тіллі Україна 2 жовтня 2008 року офіційно представила на українському ринку компанію Baker Tilly Klitou (Кіпр).
 
У зв’язку з тим, що останніми роками відбувається активна взаємодія клієнтів і партнерів компанії Бейкер Тіллі Україна з Кіпром, було прийнято рішення запросити представників Baker Tilly Klitou до України.
 
Дане рішення було викликане, перш за все, інтересом вітчизняних компаній до даної юрисдикції. У форматі семінару, учасники обговорили і розглянули основні аспекти законодавчої бази Кіпру, які входять в сферу інтересів українських компаній – клієнтів і партнерів компанії Бейкер Тіллі Україна.
 
Багато з питань винесені на розгляд дозволили детальніше ознайомитися з алгоритмом організації, побудови і розвитку бізнесу на Кіпрі. Питання, які обговорювались та викликали жвавий інтерес, в першу чергу, були пов’язані із специфікою законодавчої бази, системою оподаткування, а також реєстрацією холдингів і особливостями банківської системи Кіпру.
 
Компанія Baker Tilly Klitou є одним із ключових партнерів компанії Бейкер Тіллі Україна в реалізації спільних міжнародних проектів, в тому числі, проектів, пов’язаних із виходом на міжнародні ринки запозичень компаній що працюють в Україні.
 
Baker Tilly Klitou має офіси в Нікосії, Лімасолі і Ларнаці на Кіпрі, у Бухаресті – Румунія, в Софії – Болгарія, в Кишиневі – Молдова. Контактна особа – PR менеджер компанії Бейкер Тіллі Україна Олена Каденко Elena.Kadenko@bakertillyukraine.com .