9 серпня 2015 р. Освітній центр Baker Tilly спільно з Тренінгово-консалтинговою компанією «Азимут» провели імітаційну ділову гру «Моделювання прийняття управлінських та економічних рішень на підприємстві» (MESE). Гра дозволила максимально близько відобразити економічне середовище і являла собою змагання між гравцями в умінні ефективно управляти компанією, являючись своєрідним бізнес-тренажером для відточування техніки прийняття управлінських рішень.
На початку гри кожна команда «отримала» свою компанію. Спочатку, всі знаходилися в однакових умовах з однаковими економічними показниками. Гра складалася з певної кількості періодів. В ході гри, в кожному періоді, учасники брали 5 основних управлінських рішень щодо ціни, виробництва, інвестицій, витрат на маркетинг і науково-дослідну діяльність. Учасники змагалися не з програмою та не з комп’ютером, а з живими людьми, і тому розвиток кожної компанії залежав тільки від прийнятих учасниками рішень.
У процесі гри учасники змогли оцінити свої можливості щодо керівництва компанією, розвинути навички стратегічного мислення і прийняття операційних рішень на підприємстві, зрозуміти і проаналізувати взаємозв’язок рішень, прийнятих у різних сферах діяльності компанії, а також потренувалися аналізувати діяльність конкурентів для визначення рішень з управління своєю власною компанією .
Під час обідньої перерви для учасників гри був проведений майстер-клас з приготування суші від сертифікованого майстра Касая Тахіса.