6-9 червня 2009 в Женеві (Швейцарія) пройшла міжнародна конференція Baker Tilly International країн Центральної Європи та Африки.

Щорічна конференція зібрала представників компаній мережі Baker Tilly International для обговорення майбутніх перспектив розвитку та підбиття підсумків роботи за рік. Завдяки живому спілкування, учасники мали можливість обмінятись точками зору, а також отримати відповіді на важливі запитання.

Нинішня конференція особливо значущою для компанії Бейкер Тіллі Україна, оскільки її керуючого партнера Олександра Почкуна було обрано до ради директорів Baker Tilly International.

Олександр подякував іншим членам ради за довіру та висловив сподівання щодо подальшого зростання та зміцнення мережі. Олександр Почкун впевнений в тому, що мережа Baker Tilly International активно розвиватиметься за рахунок залучення до співробітництва нових компаній по всьому світу.

Традиційна процедура представлення нових компаній керівником регіону Центральної Європи та Африки Тедом Веркаде (серед нових членів мережі: Македонія, Португалія, Шрі-Ланка, Естонія, Непал, Ізраїль, Австрія, Тринідад і Тобаго, Коста-Ріка, Сальвадор) зайвий раз упевнила всіх в тому, що, не дивлячись на складні часи, мережа Baker Tilly International продовжує зростати і розвиватись.

Під час конференції також відбулось засідання комітетів, на яких обговорювались професійні питання та перспективи окремих компаній і мережі в цілому.

Керівник департаменту M&A та Due diligence Ірина Чернова стала членом міжнародного комітету по корпоративним фінансам країн Центральної Європи та Африки.