В рамках програми по обміну досвідом між компаніями Мережі, провідний співробітник компанії Бейкер Тіллі Україна, Пясковськая Ганна відвідала офіс Бейкер Тіллі Берк в Амстердамі.

Бейкер Тіллі Україна активно залучає співробітників в подібного роду проекти, що дозволяє розширити спектр навиків співробітників компанії, а також накопичувати досвід ведення міжнародних проектів.

Як відзначає Ганна: «крім професійних аспектів, також украй важливим досвідом в подібній практиці стажування, є момент спілкування і налагодження комунікаційних зв’язків, як між компаніями, так і між окремо узятими співробітниками, які живуть і працюють в різних країнах. Оскільки багато проектів компанії проводять спільно, украй важливо знайти загальні точки зіткнення і зрозуміти менталітет і специфіку виконання того або іншого завдання, бачення і сприйняття її співробітниками компаній різних країн. Тому, одним з найбільш цінних дослідів, є живе спілкування і спільна робота, що в подальшому украй полегшить комунікації на відстані, за допомогою електронної пошти або телефону».